Vítejte ve světě vinařství, kde se prolíná tradice s uměním a každá lahev nese svůj vlastní příběh.




Sběr a zpracování
Vinařství je cesta, která začíná již na vinici. Každý hrozen je ručně sbírán v optimální zralosti do plastových bigboxů, které se s co nejnižší časovou prodlevou převezou do místa zpracování. Zde se odstopkují, podrtí a ve formě rmutu jdou do lisu.




Fermentace
Následuje magický fermentační proces, kterému vládne příroda a může trvat několik dní až týdnů v závislosti na typu vyráběného vína. V něm se pomocí kvasinek přírodní cukry přeměňují na alkohol a začíná se rozvíjet jedinčný charakter vína.





Zrání a finalizace
Po fermentaci potřebuje víno čas, aby dozrálo. Tento proces umožňuje, aby se chutě a aroma vína prohloubily a zharmonizovaly, a tím dodali vínu komplexnost a bohatost.
Lahvování je finalizací vína, kdy se plní do lahví, uzavírá vhodným uzávěrem a lepí etiketa.
Ať už slavíte zvláštní příležitost, nebo si užíváte klidný večer, každá sklenice bude důkazem umění a vášně k našemu vinařskému oboru.

